Gästbok

Jag har nu startat två olika gästböcker. Den här är tänkt som en vanlig gästbok med allmänna inlägg såsom hälsningar och kommentarer i allmänhet till min hemsida Kring Trekanten. Alla bilder i vinjetten och till höger i den här gästboken visar andra gäster, som mer eller mindre ofta kommer hit till Trekanten.

Den andra gästboken kallar jag "Iakttagelser från besökare". Där hoppas jag att få in iakttagelser som ni besökare gjort om vad som händer i naturen kring Trekanten. Där kan jag också ta emot frågor från er och antingen besvara dem själv eller skicka vidare till andra besökare. På så sätt hoppas jag att Kring Trekanten ska kunna fungera som ett utbyte av iakttagelser, tankar och frågor mellan alla oss, som har ett intresse för de här frågorna.

Jag är också tacksam om du skickar mejl till mig via kontaktsidan med dina förslag till hur jag ska göra Kring Trekanten bättre. Och framför allt påpekanden om länkar som inte fungerar eller andra tekniska fel på sidorna, så att jag kan rätta till dem. På så sätt kan vi alla hjälpas åt att få ut så mycket glädje som möjligt av naturen kring vår sjö Trekanten.